Sors átalakítás Módszertana

Sors átalakítás módszertana

Leírás a sors átalakítás módszertanáról. Mindannyiunk életében vannak olyan időszakok, amikor úgy érezzük, megrekedt az életünk, mintha egyhelyben topognánk. Esetleg újra és újra elkövetjük ugyanazokat a hibákat. Felmerül bennünk a kérdés: Hogyan tudnék változtatni rajta? Mit rontok el? Mi lehet ennek az oka? Ezeknek az elakadásoknak a hátterében blokkok állnak, melyek jelen életből, magzati korból, illetve előző életből indulhatnak ki. A tudatalatt futó negatív programok hatással vannak a jelen életünkre és a választásainkra.

sors átalakítás

sors átalakítás

Ezeket a programokat fel lehet deríteni, ki lehet tisztítani ennek a módszernek a segítségével úgy, hogy az ingán keresztül kommunikálni tudunk a Felsőbb énnel, aki a speciális ingatáblázaton keresztül rámutat az elakadás helyére, okaira. Sok esetben félelmek, különböző fogadalmak vagy a hitrendszer áll a dolgok hátterében. A blokkok tisztításra kerülnek, helyükre pozitív érzelmeket, pozitív kifejezéseket töltünk be. A változás azonnal elkezdődik, beindul az öngyógyító folyamat, de előfordul, hogy csak később eszmélünk rá, mennyi minden változott. A táblázatok segítségével életünk minden területéről tudunk információt kérni, legyen az munkahely, párkapcsolat vagy egészség.

Mindnyájan boldogok, egészségesek szeretnénk lenni. Spirituális segítőink támogatnak ebben és a segítségünkre jönnek. Egy kezelés nagyjából 1-1,5 óra, és mindig egy kérdéssel foglalkozunk, ezzel is biztosítva a problémák 100%-os feltárását. A lélek végső célja, hogy megvilágosodni szeretne.

sors átalakítás

sors átalakítás

Szabadítsd fel magad! Élj!

Vannak olyan esetek, amikor a testi és lelki kezelések eredménytelenek maradnak, mert az illető nem a saját életét éli. Átveszi valamelyik családtagja sorsát, és ő kezdi el megoldani mindazt, ami a felmenőjének nem sikerült. Produkálhat akár testi tüneteket is. Létezik ugyanis a közös családi lélek, ami egy olyan energiamező, ami irányítja az emberek életét. Ebben szigorú törvények uralkodnak. Ha megsérül, az generációkon keresztül negatív hatással van a családtagokra.

Az ingatáblázatokon keresztül lehetőségünk van a családi lélek rendezésére, melynek következtében gyors, látványos javulás tapasztalható.

Albecz János által továbbfejlesztett módszer.