Harmonizáló terápia

Harmonizáló terápia hatása és menete:

harmonizáló terápia

harmonizáló terápia

harmonizáló terápia

harmonizáló terápia

A harmonizáló terápia egy speciális lelkiblokk oldó technika, ami a gerinc reflexpontjait célozza meg. A gerinccsatornában futnak az idegek, melyek a különböző impulzusokat az idegrendszerbe, illetve a nyúltagyba szállítják. Itt található a vegetatív idegrendszer központja és a tudatalatti is. Minden lelki sérülés, megrázkódtatás, fájdalom ide kerül, és itt raktározódik el. Ezek a lelki blokkok, mint a folyón a gátak, akadályozzák az energiaáramlást. Ennek hatására bizonyos területek a testben energiahiányosak lesznek, betegségek alakulhatnak ki (fizikai szint). Lelki szinten gátlások, félelmek, depresszió jelentkezhet. Nem látja az élet napos oldalát, nem tudja megoldani a problémáit.
A harmonizáló terápia lágy, finom érintéseket alkalmaz a kéz,láb és a fej reflexpontjain. Ezzel stimulálja a gerincben futó idegpályákat, és az így keletkező energiahullám kilöki ezeket a “gátakat”. A harmonizáló terápia három idősíkon dolgozik:jelen problémák; fogantatástól – születésig kialakult lelkiblokkok; előző életekből hozott negatív emlékekek feldolgozásában, feloldásában. Hatására megnő az önbizalom, életkedv, nyitottabbá tesz. A lelki egyensúly helyreáll.

Ez a módszer rendkívül szelíd, de nagyon hatékony. Éppen ezért, akár csecsemőket, várandós anyákat is lehet vele kezelni. A problémák teljes feloldásához kúraszerűen érdemes igénybe venni. A terápia ruhában történik a fejen, kézen és a talpon.

Tartama: kb. 1 óra.
Ára: 7000 Ft.