Bemutatkozás

tundi1977 januárjában születtem. Tatabányán élek családommal – gyermekeimmel és férjemmel. 1995-ben végeztem el a Reiki I-II-őt, ami egy végtelenül egyszerű, hatékony módja a gyógyításnak. Majd az ismereteimet kibővítettem, a természetes gyógymódok egyre szélesebb skálájával ismerkedtem meg. Érdekelt a kristályokkal- és angyalokkal való gyógyítás, szín- és aromaterápia is. Gyermekeim születése után ismerkedtem meg a babamasszázzsal, majd a reflexológiával. Mindegyik módszer jól alkalmazható, hatékony segítség a gyógyításban, de éreztem, hogy ennél többről van szó. A betegségeknek lelki okai vannak, és azt érdemes kezelni a tartós eredmény eléréséhez. Így jutottam el a természetgyógyászathoz (2011. ETI vizsga) és a kineziológiához (2011).

Én magam is voltam jónéhány oldáson, hisz’ mindannyiunk életében vannak dolgok, amiket cipelünk, majd eljön az idő, amikor azt mondjuk: elég! Én akarom irányítani az életemet, ne a múltból hozott negatív élmények határozzák meg a lehetőségeimet és a választásaimat. Már az első oldás után elkezdődött a pozitív változás. A fejemben “rend lett”, és ez kihatott a családomra és a környezetemre is. Életem minden szintjén beindult az energia. Élvezem az életet, a családomtól és az emberektől kapott szeretetet.

Később a Metamorf Masszázs, a Sors átalakításának Módszertana és a Sorselemzés új dimenziókat nyitott meg előttem. Rendszeresen képzem, fejlesztem magam, hogy minél hatékonyabban tudjak segíteni a hozzám fordulókon.

Hiszem, hogy boldogságra, egészségre és jólétre születtünk, csak vannak emberek, akiknek többet kell dolgozniuk magukon, a kíván eredmény eléréséért! Hinni, bízni kell az isteni gondviselésben, hogy minden a javunkat szolgálja! Járjunk nyitott szemmel és szívvel, vegyük észre a lehetőségeket!

Köszönöm, hogy elolvastad!
Fény és Szeretet kísérjen utadon!